img/logo J.png Projecte Migracions'19 Barres i ones
Biografia Entrevista Plats Recepta Alumnes

    PREPARACIÓ:

  1. Netejar bé el pollastre i deixar escórrer en un passador.
  2. Ratllem el coco dins d'un bol de plàstic i després de ratllar, deixi mitja tassa de te d'aigua calenta i mitja d'aigua freda, mogui molt bé amb les mans fins que quedi una llet més almenys cremosa.
  3. Deixem refredar, mentre es pica l'all i la sal, assaonem el pollastre, col·locant-ho en un tauler i condimentem amb el preparat i la fulla de llorer.
  4. A continuació, deixeu la mitjana quantitat de la llet del coco i deixi de mello per mitja hora. Es assa o es graella la gallina lentament al forn i es va regant amb el preparat de la llet i oli sobre el pollastre fins a estar a punt per servir.
  5. A la part, ajunti la resta de la llet de coco i una mica d'oli. Aquest pollastre és rostit a la brasa i de tant en tant, amb una ploma de pollastre va ruixant el preparat de llet i oli sobre el pollastre fins que estigui llest per servir. Si li agrada picant, ajunti una mica de piripiri al preparat.