img/logo J.png Projecte Migracions'19 Barres i ones
Biografia Entrevista Plato Receta Alumnes

    PREPARACIÓ:

  1. Primer posarem els caragols (prèviament enganyats) en una olla, els cobrirem amb aigua, els deixarem al foc, els donarem un bull, en llançarem l’aigua i els deixarem en un plat.
  2. En acabant trinxarem les bledes i pelarem i trossejarem la patata.
  3. Posarem les bledes en una olla, hi afegirem el fesols (prèviament remullats), hi posarem aigua (un parell de litres, si fa no fa) i ho deixarem al foc.
  4. Ho salarem i, en alçar el bull, rebaixarem la flama i ho deixarem bullir a foc suau. Mentrestant, pelarem les tomaques i les picolarem.
  5. A continuació posarem un raig d’oli en una paella de mànec i la deixarem al foc, Quan l’oli serà calent hi posarem les tomaques i les sofregirem.
  6. Ho remenarem ara i adés amb la cullera de fusta i, en estar la tomaca confitada, hi posarem una culleradeta de pebre roig, li donarem unes remenades i, abans que el pebre roig es recreme, ho traurem del foc i ho abocarem a l’olla.